Abrikozentaart

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontpit de abrikozen en snijd ze in Schik het bladerdeeg in de taartvorm en vul met de abrikozen. Meng ondertussen de eieren met het maiszetmeel, de suiker, de amandelschilfers en de gesmolten boter en overgiet er de abrikozen mee. Bak het geheel 35 à 40 min een oven van 180°C

Abrikozentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaart
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade-abrikozentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Portugese Kwarktaart
30-60 min -
Bekijk recept

Abrikozentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaart
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade-abrikozentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Portugese Kwarktaart
30-60 min -
Bekijk recept