Frangipane met abrikozen

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en ontpit de abrikozen. Meng de bloemsuiker en de gemalen amandelen met de bloem. Voeg dan de zacht geworden boter en de eieren toe. Laat 1 uur rusten. Leg de schijf bladerdeeg in een bakvorm van 22 cm diameter. Snijd het overtollige deeg weg. Vul de vorm voor de helft met het frangipanebeslag. Schik daarop de abrikozen. Zet de taartvorm in de oven (voorverwarmd op 170-180°C) en laat 45 min bakken

Frangipane met abrikozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Notengebakjes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bakewell taart
30 min Gebak
Bekijk recept