Zoek
Eenvoudig appelgebakje
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 vellen bladerdeeg (diepvries)
2 appels
1 handvol rozijnen
2 eetlepels fijne griessuiker
1 theelepel kaneelpoeder
solo
Bereiding
1
Snij de velletjes bladerdeeg in twee.
2
Snij met een mes in elk van de 4 velletjes een rechthoekje, op een centimeter van elke kant, maar snij niet helemaal door de bladerdeeg.
3
Leg het bladerdeeg op een vel bakpapier en bak het in 15 a 20 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 180° .
4
Schil de appels en snij ze in blokjes. Stoof ze in wat solo. Doe er de suiker en kaneel bij en tenslotte de rozijntjes.
5
Laat het bladerdeeg wat afkoelen en haal er het ingesneden rechthoekje uit.
6
Verdeel de appeltjes over de vier gebakjes dek af met het kleinere uitgesneden rechhoekje.
7
Werk af met wat poedersuiker
Eenvoudig appelgebakje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Appelgebakje met vanillesaus
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade van Birgit
30 min
Bekijk recept