Zoek
Ananastaart
4
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gr boter
125 gr suiker
150 gr bloem
3 eieren
1 doos ananas
topping caramelsaus
Bereiding
1
Alles samen voegen en goed mixen.
2
Onder in de taartvorm caramelsaus gieten en ananasschijven leggen
3
Het deeg erover gieten en 45 min in de oven op ongeveer 200°C à 225°C
Ananastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min
Nagerecht
Bekijk recept