Ananastaart

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Alles samen voegen en goed mixen.
  • 2 Onder in de taartvorm caramelsaus gieten en ananasschijven leggen
  • 3 Het deeg erover gieten en 45 min in de oven op ongeveer 200°C à 225°C

Ananastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept