Appeltaart Tarte Jeanne

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alles goed dooreen tot een gladde , maar toch niet al te veel bewerkt deeg.
  • 2 Beboter een taartvorm en spreid de taartdeeg plat in de vorm en langs de opstaande ribbelrandjes. Snijd 450 gr appels tot fijne schijfjes, die u ordelijk rangschikt op het taartdeeg. Zet de appeltaart in een vrij warme oven voor ongeveer 45 min (200°C)
  • 3 Maak nu een siroop van achtereenvolgens 80 gr boter, 3 soeplepels suiker, vanillesuiker en 1 ei
  • 4 Goed roeren tot een siropig mengsel
  • 5 Giet tenslotte deze siroop op de klaargebakken appeltaart en bak verder voor 5 min en laat de taart nog eens voor 5 min grillen
  • 6 Liefst halfwarm eten

Appeltaart Tarte Jeanne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appeltaart Van Tante Jeanne
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Notenlikeur
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Crème van ons bonneke
0 min
Bekijk recept
Raapstelensoep uit florida
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept