kaastaart

110 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Laat de kwark goed uitlekken.Splits de eieren en klop de dooiers luchtig met de suiker.
  • 2 Doe het limoensap erbij.Meng er vervolgens de room,kaas,het citroensap en de bloem erbij.
  • 3
  • 2Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het kaasmengsel.Giet het beslag in een beboterde en bebloemde springvorm en bak 1 u in een voorverwarmde oven op 165°C.
  • 4
  • 3Laat de kaastaart afkoelen in de oven met de deur op een kier.Serveer met de coullis.

kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept