Ricotta Kaastaart

8
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bakpapier in een vorm leggeg met hierop het kruimeldeeg.
  • 2 De kaas, eidooiers, suiker,vanillepudding en de room samen mengen.
  • 3 Nu de zelfrijzende bloem eronder mengen.
  • 4 Als laatste het stijf geklopt eiwit eronder spatelen. (niet roeren, het deeg luchtig houden).
  • 5 Bakken op 180°graden 90 minuten.

Ricotta Kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept