Zoek
Ricotta Kaastaart
8
90 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rol kruimeldeeg
400 gr ricotta kaas of half volle platte kaas
4 eieren
150 gr suiker
1 eetlepel vanillepudding
150 gr room
Bereiding
1
bakpapier in een vorm leggeg met hierop het kruimeldeeg.
2
De kaas, eidooiers, suiker,vanillepudding en de room samen mengen.
3
Nu de zelfrijzende bloem eronder mengen.
4
Als laatste het stijf geklopt eiwit eronder spatelen. (niet roeren, het deeg luchtig houden).
5
Bakken op 180°graden 90 minuten.
Ricotta Kaastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept