Havermoutbiscuitjes met abrikozen en amandelen

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C (stand 5).
  • 2 Vet een vierkant bakblik van 20 cm met antiaanbaklaag in met Solo.
  • 3 Smelt de Solo met de honing en suiker in een grote pan.
  • 4 Als het mengsel vloeibaar is, voeg je de havermout, abrikozen en amandelen toe. Roer goed door elkaar.
  • 5 Doe dit alles in het bakblik en druk stevig aan.
  • 6 Bak 20-30 minuten.
  • 7 Laat afkoelen in het blik en snij in 16 vierkantjes.

Havermoutbiscuitjes met abrikozen en amandelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept