Petit-Beurre Koek

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De koffie maken en laten afkoelen in een diep bord.
  • 2 De bloem zeven en daarna goed mengen bij de planta of roda.
  • 3 De petit beurre koekjes 1 per 1 eventjes in en uit de koude koffie doen en schikken op een
  • 4 schaal per laag ( 2 x 4 stuks).
  • 5 Deze laag dan insmeren met het mengsel van boter en bloem.
  • 6 Dan terug een laag petit beurre koekjes en daarna terug insmeren, dit herhalen tot men 8
  • 7 lagen op elkaar heeft.
  • 8 Als men 8 lagen heeft moet men de zijkanten en de bovenkant goed insmeren met het mengsel
  • 9 van boter en bloem en daarna versieren met de chocoladehagel.1
  • 0 Daarna koel bewaren en 1 nacht laten trekken dan is de koek veel lekkerder.

Petit-Beurre Koek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citruscheesecake
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept