- Smeer het hele potje ( zo'n 18o gr is dat) Tartex Mexicano uit over het bladerdeeg (de bodem)"},{"@type":"HowToStep","text":"5. -Bak intussen de ui mooi glazig in 1 el Solo Vloeibaar en doe ze dan in de taartvorm"},{"@type":"HowToStep","text":"6. -Voeg de geklopte eieren, gekruid met peper en zout, toe en meng onder de ui"},{"@type":"HowToStep","text":"7. -Leg daarop de (eventueel geschilde) paprikareepjes voor de lekkere smaak en het mooie kleureffect"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Bestrooi met de kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Zet in de oven op 180 a 200° gedurende zo'n 25 minuten"},{"@type":"HowToStep","text":"10. De taart is lekker luchtig en krokant, geschikt voor elk seizoen en zeer snel klaar."},{"@type":"HowToStep","text":"11. Als je de Tartex koopt, vraag dan zeker naar het gratis receptenfoldertje!"},{"@type":"HowToStep","text":"12. Wij eten zo'n taart makkelijk met z'n 2tjes op, zeer lekker als ze nog warm is."},{"@type":"HowToStep","text":"13. Eet smakelijk!"}],"recipeYield":"4 "}