Vegetarische groententaart

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -Verwarm de oven voor op 200°
  • 2 -Vet met 1 el Solo Vloeibaar een ronde taartvorm in
  • 3 -Schik er het blad bladerdeeg in zodat het net boven de rand uitkomt en prik er voldoende gaatjes in zodat het niet opzwelt en mooi krokant wordt
  • 4
    - Smeer het hele potje ( zo'n 18o gr is dat) Tartex Mexicano uit over het bladerdeeg (de bodem)
  • 5 -Bak intussen de ui mooi glazig in 1 el Solo Vloeibaar en doe ze dan in de taartvorm
  • 6 -Voeg de geklopte eieren, gekruid met peper en zout, toe en meng onder de ui
  • 7 -Leg daarop de (eventueel geschilde) paprikareepjes voor de lekkere smaak en het mooie kleureffect
  • 8
    - Bestrooi met de kaas
  • 9
    - Zet in de oven op 180 a 200° gedurende zo'n 25 minuten1
  • 0 De taart is lekker luchtig en krokant, geschikt voor elk seizoen en zeer snel klaar.1
  • 1 Als je de Tartex koopt, vraag dan zeker naar het gratis receptenfoldertje!1
  • 2 Wij eten zo'n taart makkelijk met z'n 2tjes op, zeer lekker als ze nog warm is.1
  • 3 Eet smakelijk!

Vegetarische groententaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

CORNED BEEF EN GROENTENTAART
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Groententaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Groententaart
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Groententaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept