Zoek
Frangipanetaart
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 gr alpro soya bakken & braden (naar keuze)
150 gr amandelpoeder
150 gr bloemsuiker
3 st eieren
50 gr bloem
1 vel bladerdeeg
1 klein flesje amandellikeur
100 gr abrikozenconfituur
Bereiding
1
Verwarm de oven op 180° graden.
2
Doe alle ingredieten in een kom en roer alles goed fijn met een garde.
3
Leg het bladerdeeg in de vorm en prik erin.
4
Smeer er vervolgensde abrikozenconfituur op.
5
Giet het amandelmengsel in devorm en zet 35min. in de oven op 180° C.
Frangipanetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept