speculoosmousse

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk samen met kaneel aan de kook
  • 2 eigeel en eiwit scheiden
  • 3 doe bij de eierdooiers de kandijsiroop en de cassonnadesuiker, meng dit tot er geen klonters meer zijn.
  • 4 De kokende melk bij het suikermengsel voegen en goed roeren met een gard.
  • 5 De gelatineblaadjes vooraf in koud water weken en deze dan bij het mengsel voegen.
  • 6 Nu de speculoos toevoegen en zeer goed roeren.
  • 7 alles wat laten afkoelen en de eiwitten met enkele lepels suiker goed stijf kloppen.
  • 8 Ook de room opkloppen
  • 9 Als het speculoos mengsel goed afgekoeld is dan eerst de eiwitten erbij doen en dan pas de opgeklopte room toevoegen1
  • 0 Alles voorzichtig dooreen mengen en laten opstijven in de koelkast.1
  • 1 Alles in persoonlijke kommetjes doen.1
  • 2 Dit gerecht kan je gerust 1 dag voordien klaarmaken.

speculoosmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Speculoosmousse
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
0 min
Bekijk recept

Speculoosmousse
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
0 min
Bekijk recept