rijsttaart

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk,suiker,en de rijst aan de kook .Laat 25 minuten koken.Laat afkoelen.Scheid de dooiers van de eiwitten.Meng de eidooiers en de zelfrijzende bloem onder de rijst.Klop de eiwitten stijf en meng onder het rijstmengsel.Bestrijk de bakvorm met boter en bestrooi met paneermeelStort de rijstebrij in de bakvorm en bak gaar in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 30minuten

rijsttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept