GANACHE

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Warm de room op en doe de suiker erbij en ook de glucose tot alles lauw is. Smelt er dan de chocolade in
  • 2
    - Werk op met de boter en doorroer voorzichtig: het mag zeker niet koken
  • 3
    - Laat afkoelen

GANACHE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Truffelbrownies
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Drie traktaties met chocolade
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Palet d'Or bonbons
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Truffelbrownies
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Drie traktaties met chocolade
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Palet d'Or bonbons
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept