Abrikozentaart

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180°C
  • 2 Vet een taartvorm met boter in en plaats het bladerdeeg erin, het deeg goed in de ribbetjes van de vorm en doorprik de bodem met een vork.
  • 3 Bestrooi de bodem van de deeg met griesmeel gemengd met een lepel suiker.
  • 4 Was en droog de abrikozen, snij in vier stukken en schik ze op het deeg. (Als je abrikozen uit de doos neemt goed laten uitlekken en in de vorm verdelen)
  • 5 Meng de room met de suiker en de losgeklopte eieren, giet dit mengsel op de abrikozen en bestrooi met de fijne amandelen, plaats in de oven.
  • 6 Laat 30 tot 40 min bakken en controleer de kleur van de bovenkant
  • 7 van een vriendin

Abrikozentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaart
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade-abrikozentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Portugese Kwarktaart
30-60 min -
Bekijk recept

Abrikozentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaart
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade-abrikozentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Portugese Kwarktaart
30-60 min -
Bekijk recept