brownies (niet-Belgische maten)

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 TIP: 1 cup= 250 ml
  • 2 Verwarm de oven voor op 160°C.Smelt op een laag vuur de boter en de chocolade.Verwijder de pan van het vuur en meng er de suiker,vanille en de eieren onder.Klop lichtjes met de hand tot het deegvast is.Meng de bloem eronder.Vet de vorm in met wat boter en bloem.Zet de brownies +- 30 minuten in de oven.Als hij klaar is,uit de oven nemen en laten afkoelen.SMAKELIJK!!!

brownies (niet-Belgische maten) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Bruidstaart
2u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met cherrytomaten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saus Van Courgettes En Tomaten
10-20 min -
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept