Speculaasjes

4
130 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kruiden met Solo met de suiker.
  • 2 Zeef de bloem erboven en voeg de melk, het bakpoeder en het zout toe.
  • 3 Kneed met koele handen tot een soepele maar toch stevige deegbal. Laat in huishoudfolie minstens 1 uur rusten in de koelkast.
  • 4 Vet een bakblik in met Solo. Verwarm de oven voor op 150 °C.
  • 5 Bestuif de speculaasvorm met bloem. Druk er wat deeg in.
  • 6 Snij het overtollig deeg weg met een scherp mes.
  • 7 Draai de vorm om en geef er een flinke tik tegen zodat de figuurtjes eruit vallen.
  • 8 Leg de koekjes naast elkaar op het bakblik.
  • 9 Bak ze in 20 tot 30 minuten gaar. Laat ze afkoelen tot ze lauw zijn en haal ze dan van de plaat. 1
  • 0 Laat ze op een glad werkblad verder afkoelen.

Speculaasjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

NY-style cheesecake
155 min- Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasijs met bokbiersabayon
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasjes
75 min-
Bekijk recept
Gevulde appeltjes met speculaas en vanillevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept

NY-style cheesecake
155 min- Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasijs met bokbiersabayon
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasjes
75 min-
Bekijk recept
Gevulde appeltjes met speculaas en vanillevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept