- Bladerdeeg in taartvorm doen."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Bladerdeeg insmeren met laagje abrikozengelei."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Frangipanemix, eieren, boter en 5 el water gedurende 8 min. goed kloppen."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- De massa over de gelei strijken."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Ev. reepjes bladerdeeg erover leggen."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- 15 min. laten rusten."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Bakken in een voorverwarmde oven op 190°C gedurende 45 min."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Bloemsuiker mengen met een klein beetje kokend water en dit over de nog warme taart strijken."},{"@type":"HowToStep","text":"9. (tante Roza / Evers Zonhoven)"}],"recipeYield":"12 "}