Frangipanetaart

12
80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Bladerdeeg in taartvorm doen.
  • 2
    - Bladerdeeg insmeren met laagje abrikozengelei.
  • 3
    - Frangipanemix, eieren, boter en 5 el water gedurende 8 min. goed kloppen.
  • 4
    - De massa over de gelei strijken.
  • 5
    - Ev. reepjes bladerdeeg erover leggen.
  • 6
    - 15 min. laten rusten.
  • 7
    - Bakken in een voorverwarmde oven op 190°C gedurende 45 min.
  • 8
    - Bloemsuiker mengen met een klein beetje kokend water en dit over de nog warme taart strijken.
  • 9 (tante Roza / Evers Zonhoven)

Frangipanetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept