Bosbessentaart met vanillesaus

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • 2 Laat de Solo smelten en meng er de suiker, havermout, bloem en room door.
  • 3 Giet 4/3 het beslag in een taartvorm en strooi er de bosbessen op.
  • 4 Meng de suiker en Maïzena en strooi dit mengsel uit over de bosbessen.
  • 5 Bedek met de rest van het beslag en bak de taart 20 minuten in de oven.
  • 6 Maak ondertussen de saus:Snij het vanillestokje door in de lengte en schraap de zaadjes eruit.
  • 7 Breng de melk en room aan de kook met de vanillezaadjes.
  • 8 Klop de suiker en de eierdooiers schuimig en giet er al roerend de warme melk en room bij.
  • 9 Doe het mengsel in een schone pan en verwarm de saus op een laag vuurtje tot de saus begint in te dikken. Let echter op dat de saus niet kookt. 1
  • 0 Giet de saus door een zeef. Eet de taart warm of koud met de vanillesaus.

Bosbessentaart met vanillesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Bosbessentaart
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart (Mustikkapiirakka)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart met banketbakkersroom
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde Bosbessentaart
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept