- Roer 4 eierdooiers met 250 gr suiker en 2 zakjes vanillesuiker tot een gladde massa. Meng er vervolgens de half gesmolten boter onder tot een mooi geheel."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Meng er het gezeefde bakmeel onder. Klop vervolgens het eiwit stijf en spatel ook dit voorzichtig onder het mengsel."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Neem de papieren bakvormpjes en vul ze met een soeplepel deeg (vul het vormpje halfvol). Bak 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 170°C."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Laat de cakejes even afkoelen, giet er een beetje honing op en besprenkel ze met suikerbolletjes."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Andere afwerking: suikerglazuur, chocoladeglazuur, rolfondant, ..."},{"@type":"HowToStep","text":"6. (doos Imperial)"}]}