- zeef de bloem en giet in een kom, voeg de suiker, vanillesuiker en het zout toe en meng goed"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- maak een kuiltje in de bloem en giet er de losgeklopte eieren in"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- smelt ondertussen de boter"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- vermeng de bloem geleidelijk met de eieren en voeg er ook de gesmolten boter geleidelijk aan toe"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- kneed het deeg tot het glad en homogeen is"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- laat het deeg minstens 3 uur rusten op een koele plaats (niet in de koelkast)"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- vorm langwerpige worstjes en leg ze op een met bloem bestrooid vel bakpapier"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- warm ondertussen het wafelijzer op"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- leg de worstjes op het wafelijzer en bak de suikerwafeltjes krokant en goudgeel"}]}