Zoek
Mueslikoekjes
6
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 gram Boter
100 gram Kristalsuiker
2 eetlepels Kandijsiroop
2 eetlepels water
200 gram (krokante) Muesli
120 gram Zelfrijzende bloem
Bereiding
1
Verwarm de over voor op 150 °C.
2
Smelt de boter in een pannetje.
3
Eenmaal deze gesmolten is, voeg je er de lepels water en kandijsiroop bij.
4
Meng ondertussen in een andere kom de bloem, suiker en de muesli door elkaar.
5
Voeg het botermengsel toe aan het mueslimengsel in de kom en meng alles goed.
6
Schep kleine hoopjes (je kan ze eventueel nog platdrukken, maar dit hoeft niet) van het deeg op een bakplaat bedekt met bakpapier.
7
Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes ongeveer 20-25 minuten op 150 °C tot ze goudbruin zien.
8
Haal de koekjes uit de oven en laat ze even afkoelen op een rooster.
9
Smakelijk!
Mueslikoekjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mueslikoekjes met lemon curd
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Choco-mueslikoekjes
10-20 min -
Bekijk recept
mueslikoekjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Mueslikoekjes
0 min
Bekijk recept
Mueslikoekjes met lemon curd
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Choco-mueslikoekjes
10-20 min -
Bekijk recept
mueslikoekjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Mueslikoekjes
0 min
Bekijk recept