Maïzenataart

50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bind de maïzena in een beetje koude melk. Kook de overige hoeveelheid melk. Als de melk kookt het bindmiddel erbij voegen. Laat dit mengsel afkoelen, af en toe roeren.
  • 2 Maak dan een mengsel van de boter, bloemsuiker, eieren en en vanillesuiker. Roer luchtig!
  • 3 Voeg dan mengsel 1 bij het 2de mengsel, lepel per lepel...
  • 4 Goed roeren..
  • 5 Ondertussen de koekjes rechtmaken van onder door een een klein stukje af te doen.
  • 6 sop ze dan in het mengsel.
  • 7 Doe er daarna het overige deel over..
  • 8 Maak recht en laat 12u rusten in de frigo..
  • 9 Doe er later nog chocomoes over:)1
  • 0 x

Maïzenataart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept