- meng alle ingrediënten voor de koffiecrème tot een gladde massa"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- doe de zachte boter en 250 gr suiker in een hoge kom, klop met de mixer tot de mengeling een lichtere kleur krijgt, klop er één na één de 6 eieren onder"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- ondertussen smelt u de chocolade en klop onder het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- meng er ook de zelfrijzende bloem onder"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- schik papieren bakvormpjes naast elkaar op een bakplaat, niet te dicht tegen mekaar"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- vul een vormpje met ongeveer 1 el chocoladedeeg, doe er 1 koffielepel koffiecrème bovenop en schuif in de voorverwarmde oven van 180°C"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- laat 15 à 20 min bakken"},{"@type":"HowToStep","text":"8. TIP: "},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- u kan de brownies ook diepvriezen"}]}