tiramisu van speculaas

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 klop de eidooier op met de suiker tot een dikke witte creme
  • 2 Roer er de mascarpone door
  • 3 Verwarm 2 el van de room en los daar de gelatine op ( gelatine eerst in koud water weken en goedd uitpersen )
  • 4 Doe bij de rest van de room en roer dit door de mascarponemengsel.
  • 5 Leg in een vorm de speculoos overgiet met een beetje koffie en laat even in de koekjes trekken
  • 6 Schep de helft van de mascarpone op de koekjes en strijk het plat
  • 7 Doop speculoosjes in de koffieen leg op de mascarpone
  • 8 Schep de tweede helft van de mascarpone der boven open strijk glad
  • 9 Laat enkele uren in de koelkast opstijven1
  • 0 Bestrooi de tiramisu met deels cacaopoeder en deels poedersuiker.

tiramisu van speculaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept