Zoek
marmercake
4
70 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eieren
200 g fijne suiker
6 eetlepels volle melk
200 g patisseriebloem
1 theelepel vanille essence
1 zakje gistpoeder
25 g cacaopoeder
vetstof
125 g boter
Bereiding
1
Verwarm de oven op 150graden
2
Splits de eieren
3
Laat de boter en de suiker smelten in een warmwaterbad
4
Klop op tot een roomige massa
5
Voeg er in een mengkom de eidooiers,melk, de gezeefde bloem en de gist aan toe
6
Klop de eiwitten stijf en spatel de eiwitsneeuw luchtig door het beslag
7
Verdeel het in twee gelijke porties
8
Voeg bij een deel de vanille essence en bij de andere het cacaopoeder
9
Schep het vanillebeslag in een goed ingevette en met bloem bestrooide rechthoekige cakevorm1
0
Schep de chocoladebeslag op1
1
Bak de cake 45 a 50 minuten in het midden, van de oven op 150 graden1
2
Laat eerst 5 minuten afkoelen in de vorm en dan verder op een rooster
marmercake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rio choco
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische ijstaart met ananas
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Marmercake
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Marmercake met walnoten
60 min
Gebak
Bekijk recept
Rio choco
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische ijstaart met ananas
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Marmercake
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Marmercake met walnoten
60 min
Gebak
Bekijk recept