Amandelbeignets met honingsaus

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem met de gist en een snuifje zout. Maak in het midden een kuiltje. Strooi er de vanillesuiker en amandelpoeder in. Meng goed.
  • 2 Schenk er in een straaltje het water bij en roer tot een glad beslag. Dek af en laat 45 min. rusten.
  • 3 Schep met een dessertlepel hoopjes van het beslag in de hete frituur (175°C.). Bak de beignets in 3 tot 4 min. goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 4 Saus:
  • 5 Verwarm op een zacht vuur de honing met 5 cl water, citroensap en de kaneelpoeder. Schenk de lauwe saus over de warme beignets en dien op.

Amandelbeignets met honingsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept