- Meng de boter en de bloemsuiker goed met een garde. Werk uitsluitend met echte boter. Zorg dat deze zacht is. Echte boter stijft bij het afkoelen beter op dan margarine."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Start onderaan met een laag droge petit-beurrekoekjes zodat je een goede fundering hebt. Als je de onderste koekjes al in koffie dipt, krijg je geen krokante bodem."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Smeer er een laagje suikerboter op."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Dip de koekjes in koude koffie, maar zorg dat ze niet te papperig worden. Maak laagjes koekje-boter, koekje-boter enzovoort."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Smeer de bovenkant en de zijkanten in met boter en versier met hagelslag."},{"@type":"HowToStep","text":"6. Opmerking:"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Als je geen koffiesmaak wilt, bouw dan de taart op zonder de koekjes in de koffie te dippen."},{"@type":"HowToStep","text":"8. (SOS Piet 2, 142)"}],"recipeYield":"6 "}