Petit-beurretaart

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Meng de boter en de bloemsuiker goed met een garde. Werk uitsluitend met echte boter. Zorg dat deze zacht is. Echte boter stijft bij het afkoelen beter op dan margarine.
  • 2
    - Start onderaan met een laag droge petit-beurrekoekjes zodat je een goede fundering hebt. Als je de onderste koekjes al in koffie dipt, krijg je geen krokante bodem.
  • 3
    - Smeer er een laagje suikerboter op.
  • 4
    - Dip de koekjes in koude koffie, maar zorg dat ze niet te papperig worden. Maak laagjes koekje-boter, koekje-boter enzovoort.
  • 5
    - Smeer de bovenkant en de zijkanten in met boter en versier met hagelslag.
  • 6 Opmerking:
  • 7
    - Als je geen koffiesmaak wilt, bouw dan de taart op zonder de koekjes in de koffie te dippen.
  • 8 (SOS Piet 2, 142)

Petit-beurretaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

PETIT BEURRETAART MARIJKE
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Petit-beurretaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Petit-beurretaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Petit-beurretaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept