Zoek
Aardbeienroom
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 kg aardbeien
100 gr vette platte kaas
80 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
2 stuks eieren
1 stuk citroen
1/4 liter room
40 gr bloemsuiker
200 deciliter water
100 gr suiker
10 stuks aardbeien
Bereiding
1
Maak de ½ kg aardbeien schoon, laat ze uitlekken en maak er dan puree van
2
Meng de plattekaas met 80 gr suiker,de vanillesuiker, 2 eidooiers en het sap van de citroen.
3
Roer alles goed door elkaar.
4
Giet de aardbeienmoes erbij en meng goed.
5
Klop de room met de bloemsuiker stijf en schep deze onder de moes.
6
Plaats de schaal minstens 2 uur in de koelkast.
7
Maak een stroop van 2dl water en gr suiker en laat afkoelen.
8
Maak de 10 aardbeien schoon en dompel ze in de lauwe suikerstroop.
9
Spuit de aardbeienroom in kleine schaaltjes en leg de aardbeien er als garnering bovenop.
Aardbeienroom is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardbeien room dessert
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met aardbeienroom
1uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomflip met rabarber
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wijze wafels
25 min
Gebak
Bekijk recept
Aardbeien room dessert
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met aardbeienroom
1uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomflip met rabarber
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wijze wafels
25 min
Gebak
Bekijk recept