Aardbeienroom

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de ½ kg aardbeien schoon, laat ze uitlekken en maak er dan puree van
  • 2 Meng de plattekaas met 80 gr suiker,de vanillesuiker, 2 eidooiers en het sap van de citroen.
  • 3 Roer alles goed door elkaar.
  • 4 Giet de aardbeienmoes erbij en meng goed.
  • 5 Klop de room met de bloemsuiker stijf en schep deze onder de moes.
  • 6 Plaats de schaal minstens 2 uur in de koelkast.
  • 7 Maak een stroop van 2dl water en gr suiker en laat afkoelen.
  • 8 Maak de 10 aardbeien schoon en dompel ze in de lauwe suikerstroop.
  • 9 Spuit de aardbeienroom in kleine schaaltjes en leg de aardbeien er als garnering bovenop.

Aardbeienroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeien room dessert
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met aardbeienroom
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomflip met rabarber
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wijze wafels
25 min Gebak
Bekijk recept

Aardbeien room dessert
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met aardbeienroom
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomflip met rabarber
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wijze wafels
25 min Gebak
Bekijk recept