Chocomuffins met pinda's

12
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - hak de helft van de pinda's fijn
  • 2
    - roer de boter en 125 gr suiker tot een crème
  • 3
    - klop de eieren apart van elkaar tot een crème
  • 4
    - meng de bloem en het bakpoeder
  • 5
    - meng de bloem om en om met 5 el melk kort door de crème
  • 6
    - halveer het deeg, meng door 1 helft de fijngehakte pinda's en door de andere de cacao en 1 el melk
  • 7
    - verdeel eerst het lichte deeg, dan het donkere deeg over de vormpjes, bestrooi de muffins met de rest van de pinda's
  • 8
    - bak de muffins ca 20 min in een voorverwarmde oven van 175°C
  • 9 De muffins zijn prima in te vriezen.

Chocomuffins met pinda's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Muffins
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept