- hak de helft van de pinda's fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- roer de boter en 125 gr suiker tot een crème"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- klop de eieren apart van elkaar tot een crème"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- meng de bloem en het bakpoeder"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- meng de bloem om en om met 5 el melk kort door de crème"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- halveer het deeg, meng door 1 helft de fijngehakte pinda's en door de andere de cacao en 1 el melk"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verdeel eerst het lichte deeg, dan het donkere deeg over de vormpjes, bestrooi de muffins met de rest van de pinda's"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- bak de muffins ca 20 min in een voorverwarmde oven van 175°C"},{"@type":"HowToStep","text":"9. De muffins zijn prima in te vriezen."}],"recipeYield":"12 "}