Gevulde notentaart

10
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1)Bodem: - bloem, basterdsuiker, boter en ei samenvoegen en beslag van kneden
  • 2 - uitrollen en bakvorm met een laag bekleden
  • 3 - genoeg overhouden voor een sluitend deksel op de taart
  • 4 2) Vulling: - suiker en boter in een pannetje al roerend op het vuur langzaam laten kleuren
  • 5 - van het vuur de room, noten (grof gehakt), en het snufje zout erdoor roeren
  • 6 - vulling in de taart storten
  • 7
    - taart dichtmaken met overgebleven deeglap, 1 uur bakken in een oven op 240°C
  • 8 Als extraatje kan er ook appel, banaan of krenten bij het notenmengsel!

Gevulde notentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept