Bavarois met bosbessen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de melk en laat het opengesneden vanillestokje een kwartier in de hete melk trekken. Verwijder het stokje.
  • 2 Klop in een grote kom de eidooiers en suiker tot een lichtgele massa. Giet de hete melk er geleidelijk bij en blijf roeren. Voeg de geweekte en uitgeknepen gelatine toe. Roer het mengsel koud boven een bak water met ijsklontjes. Meng er de gepureerde bosbessen onder.
  • 3 Klop de slagroom stijf. Spatel de room onder de bavarois als deze dikker begint te worden. Zet de bosbessenbavarois enkele uren in de ijskast.

Bavarois met bosbessen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept