Zoek
appeltaart
4
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr zelfrijzende bloem
120 gr suiker
2 zakjes vanillesuiker
4 stuks eieren
4 zoete appels(bij voorkeur jonagold)
2 eetlepels kaneelpoeder
140 gr boter(verse)
Bereiding
1
Maak van de bloem, suiker, eieren, vanillesuiker en boter een soort cake-beslag.
2
Doe dit in een ingeboterde cakevorm.
3
Snijd de appelen in kleine blokes en strooi bovenop het cakebeslag.
4
Bestrooi met wat kaneel en enkele druppels citroensap en zet in oven ongeveer 175° gedurende ongeveer 35 min.
5
Baktijd hangt af van oven.
appeltaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept