- Meng de suiker en de eieren en klop ze goed op"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Voeg de bloem toe en geleidelijk aan ook de gesmolten boter"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Verwarm de oven op 175°"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Beboter en bebloem de bakvorm"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Doe bij de helft van het deeg het cacaopoeder"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Vul de bakvorm: begin met een laagje zuiver deeg, dan een laagje chocoladedeeg, weer"},{"@type":"HowToStep","text":"7. een laagje zuiver deeg, ..."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Roer voorzichtig met een lepel door het deeg om het gegolfde marmereffect te verkrijgen"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Bak de cake gedurende 40 à 45 minuten op 175°"}],"recipeYield":"4 "}