Marmercake

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Meng de suiker en de eieren en klop ze goed op
  • 2
    - Voeg de bloem toe en geleidelijk aan ook de gesmolten boter
  • 3
    - Verwarm de oven op 175°
  • 4
    - Beboter en bebloem de bakvorm
  • 5
    - Doe bij de helft van het deeg het cacaopoeder
  • 6
    - Vul de bakvorm: begin met een laagje zuiver deeg, dan een laagje chocoladedeeg, weer
  • 7 een laagje zuiver deeg, ...
  • 8
    - Roer voorzichtig met een lepel door het deeg om het gegolfde marmereffect te verkrijgen
  • 9
    - Bak de cake gedurende 40 à 45 minuten op 175°

Marmercake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rio choco
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tropische ijstaart met ananas
15 min Nagerecht
Bekijk recept
marmercake
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Marmercake met walnoten
60 min Gebak
Bekijk recept

Rio choco
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tropische ijstaart met ananas
15 min Nagerecht
Bekijk recept
marmercake
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Marmercake met walnoten
60 min Gebak
Bekijk recept