Zoek
Zwarte chocolade gebak met rum
4
55 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g Solo Bakken en Braden
200 g pure chocolade
200 g poedersuiker
5 eieren
50 g bloem
3 eetlepels rum
Bereiding
1
Warm de oven voor op 200°.
2
Snij de Solo Light en de chocolade in stukken en laat samen op zacht vuur in een bain-marie smelten .
3
Haal van het vuur en roer om tot je een volledig gladde bereiding bekomt.
4
Voeg er eerst de rum en dan de suiker bij . Voeg er dan de eieren, een voor een, bij en roer er dan tenslotte de bloem bij.
5
Giet het deeg in een beboterde vorm en bak 30 minuten.
6
Haal uit de oven en laat afkoelen voor je ontvormt
Zwarte chocolade gebak met rum is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Banaan met rum en sinaasappel
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min
Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenolijven
65 min-
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept