Bavarois

6
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boterpapier op de bodem van een springvorm leggen.
  • 2 Koeken verkruimelen en mengen met de boter, in de springvorm doen, goed aandrukken.
  • 3 Gelatine laten smelten in ijskoud water.
  • 4 Room en 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen. Eiwitten met het ander zakje vanillesuiker stijf kloppen
  • 5 Platte kaas, suiker en eidooiers mengen.
  • 6 Fruitsap opwarmen en de uitgeperste gelantine in oplossen en onder kaasmengsel roeren, room onderscheppen. Eiwitten voorzichtig onderspatelen.
  • 7 Alles in springvorm gieten en 1 nacht in koelkast zetten.
  • 8 I.p.v. springvorm kunnen ook kleine potjes gebruikt worden.

Bavarois is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept