broodpudding

10
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het brood, in stukjes, in een kom doen.
  • 2 Melk en suiker in een pot doen en opwarmen (Lauw)
  • 3 Daarna bij het brood gieten en laten inweken.
  • 4 Eieren klutsen, een zakje vanillepoeder erbij kappen en de rozijnen erbij doen.
  • 5 Daarna alles in de kom met brood en melk gieten en goed omroeren.
  • 6 Dan ongeveer de helft van de chocolade, au bain marie, opwarmen en die ook bij de bereiding erbij doen.
  • 7 Dan neem je een vuurvaste schotel en smeer je die in met solo boter. (of gebruik bakpapier).
  • 8 De oven op 200 graden zetten. De bereiding in de vuurvaste schotel gieten en dan in de oven zetten voor ongeveer een drie kwartiers.
  • 9 Vijf minuten voor het einde, de rest van de chocolade, au bain marie, opwarmen en als de schotel uit den oven wordt gehaald, de chocolade over de broodpudding smeren. 1
  • 0 Ik heb het ook geprobeerd met gewone melkchocolade of witte en ook dit valt goed mee.

broodpudding is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept