sponsgebak met rum

6
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eiwitten tot sneeuw, en voeg daarna de dooiers toe en mengen voeg hierbij de bloem en de suiker en vanillesuiker en meng voeg daarna de gesmolten boter toe en meng. Het deeg in een beboterde cakevorm doen en in de oven zetten ongeveer 25 min op 225 graden. Maak intussen de saus: kook het water en de 4 eetlepels suiker en voeg de rum toe de rum moet niet meekoken. Zodra de cake uit de oven komt begieten met de saus.

sponsgebak met rum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept