malse wafels +/- 40 stuks of 30 grote

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Benodigdheden :: wafelijzer , glas water met lepel ,(cake)rooster om af te koelen.....
  • 2 eieren,zout,nootmuskaat mengen,daarna de suiker,gesmolten boter,en alles goed mengen ,dan de bloem geleidelijk toevoegen onder goed roeren als alles tot een zeer gladde brij geroerd is,alles klaarzetten om te beginnen bakken,om het deeg in de bakplaat te doen gaat dit beter met een lepel in een glas water gedoopt,dan gaat het deeg beter van de lepel.
  • 3 BEGINNEN BAKKEN MAAR ! SMAKELIJK!!!!!!

malse wafels +/- 40 stuks of 30 grote is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta peperonata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Halloweencake
Nagerecht
Bekijk recept