Churros ( spaanse beignets)

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Water met zout aan de kook brengen.
  • 2 Doe ondertussen de bloen in een kom.
  • 3 Eens het water kookt, voegt u deze bij de bloem en mengt u snel en goed tot u een glad deeg bekomt (zonder brokken).
  • 4 Kleine tip, meng met een houten lepel en NIET met een klopper.
  • 5 Verhit olie (frituur bv) op max temperatuur.
  • 6 Doe het deeg in een deegspuit ( decoratiemond naar eigen keuze), en spuit uw deeg in uw olie ( lengte van de churros kan u ook zelf bepalen).
  • 7 Draai deze af en toe om.
  • 8 De churros zijn klaar als ze goudbruid zijn en blijven drijven.
  • 9 Haal ze eruit en leg ze op een bord met keukenpapier.1
  • 0 Voor meerdere of mindere churros hoeft u enkel ingredienten te verdubbelen of te verminderen.Zorg er alleen voor dat het aantal bloem indentiek hetzelfde is als uw water.1
  • 1 U kan deze eventueel bestrooien met suiker.1
  • 2 Zeer lekker met warme choco.

Churros ( spaanse beignets) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Broccolibeignets met zoete chilisaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbeignets
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Spaanse churros met kaneel
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Churros met chocoladedip
30 min-
Bekijk recept