citroentaart

4
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de zachte boter met de suiker. Voeg de ricotta toe. Meng de eigelen met 2 EL bloem, het sap en de schil. Meng het bakpoeder met de rest van de bloem en meng alles met het eigeelmengsel.
  • 2 Meng het ricotta- en eigeelmengsel tot een glad, egaal deeg.
  • 3 Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig onder het deeg.
  • 4 Giet het deeg in een beboterde vorm (doorsnede 20CM) en bak 45 minuten op 180°C

citroentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Citroentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min Nagerecht
Bekijk recept