engelse crumble

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng bloem, bloemsuiker, citroenrasp en zout onder elkaar.
  • 2 Laat boter smelten en verwarm tot aan het kookpunt.
  • 3 Giet op het bloemmengsel en roer goed door elkaar met een spatel tot een kruimelige massa.
  • 4 Laat koel verharden.
  • 5 Schik het fruit in een beboterde ovenschaal.
  • 6 Meng met basilicum en besprenkel met de rum
  • 7 Verbrokkel de crumble tussen de vingers en strooi uit over het fruit.
  • 8 Druk lichtjes aan. Bak in een licht verwarmde oven tot de korst goudbruin kleurt.
  • 9 je kan dit direct in kleine ovenschaaltjes doen als je bezoek hebt of anders in gewone schaal (vuurvast)1
  • 0 heel gemakkelijk en lekker!!! én origineel

engelse crumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept