aardappelwafels

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Kook de aardappelen zacht en zorg dat ze goed uitgelekt zijn.
  • 2
    - Schud ze droog.
  • 3
    - Kruid met zout, peper en nootmuskaat en plet ze.
  • 4
    - Doe de bloem en het ei erbij en roer goed door tot het geheel een smeuige massa wordt.
  • 5
    - Warm het wafelijzer op tot het gloeiend heet is.
  • 6
    - Smeer de puree over het wafelijzer en laat 4 à 5 min.bakken.
  • 7 Smakelijk!

aardappelwafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwafels à la Piet Huyzentruyt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Champignon-aardappelwafels Met Kaas
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige Ontbijtwafels.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappelwafels à la Piet Huyzentruyt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Champignon-aardappelwafels Met Kaas
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige Ontbijtwafels.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept