Marsepein

10
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - De amandelpoeder en de bloemsuiker samen in een kom doen en al eens goed doorroeren.
  • 2
    - Eiwitten bijdoen (één voor één)
  • 3
    - Het geheel goed met de handen kneden tot een bol.
  • 4
    - De marsepein 2 uur in de koelkast laten rusten.

Marsepein is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept