Panna cotta met gebakken appels en calvadoskaramel

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de panna cotta. Breng room en melk met het opengesneden vanillestokje aan de kook. Voeg de voorgeweekte en uitgeknepen gelatineblaadjes toe en los al roerend op. Giet in glazen en laat opstijven in de koelkast.
  • 2 Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in plakjes. Bak deze in boter en bestrooi met suiker. Lepel de appelschijfjes over de panna cotta.
  • 3 Maak een saus door bruine suiker, tarwesuikersiroop, boter, room en calvados in een pannetje al roerend te verwarmen.
  • 4 Giet de saus over de appeltjes.

Panna cotta met gebakken appels en calvadoskaramel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept