Mokka-mascarponcrème

4
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - roer de mascarpone en de gecondenseerde melk tot een glad mengsel, verbrokkel de bitterkoekjes, maar leg er een paar voor de garnering apart
  • 2
    - verdeel de helft van de verbrokkelde bitterkoekjes in de 4 bakvormpjes (ca 150 ml inhoud)
  • 3
    - meng de koude koffie en de koffielikeur
  • 4
    - besprenkelde de bitterkoekjes met de helft van het koffielikeurmengsel, verdeel dan de helft van de mascarponecrème erover
  • 5
    - doe de rest van de verbrokkelde bitterkoekjes op de mascarponecrème en besprenkel ze met de rest van het koffielikeurmengsel
  • 6
    - strijk tot slot de rest van de mascarpone crème eroverheen
  • 7
    - zet de vormpjes ca 1 uur in de koelkast
  • 8
    - garneer de desserts met de overgebleven bitterkoekjes en bestrooi ze met de bruine suiker

Mokka-mascarponcrème is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Franse mokkataart
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met mokka-chocoladesaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige koffievla
10 min Nagerecht
Bekijk recept