- roer de mascarpone en de gecondenseerde melk tot een glad mengsel, verbrokkel de bitterkoekjes, maar leg er een paar voor de garnering apart"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verdeel de helft van de verbrokkelde bitterkoekjes in de 4 bakvormpjes (ca 150 ml inhoud)"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- meng de koude koffie en de koffielikeur"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- besprenkelde de bitterkoekjes met de helft van het koffielikeurmengsel, verdeel dan de helft van de mascarponecrème erover"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- doe de rest van de verbrokkelde bitterkoekjes op de mascarponecrème en besprenkel ze met de rest van het koffielikeurmengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- strijk tot slot de rest van de mascarpone crème eroverheen"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- zet de vormpjes ca 1 uur in de koelkast"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- garneer de desserts met de overgebleven bitterkoekjes en bestrooi ze met de bruine suiker"}],"recipeYield":"4 "}