ECHTE HASSELTSE SPECULAAS

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Boter en suiker goed mengen.
  • 2 -Het maagzout zeven met de bloem.
  • 3 -De bloem, het bakpoeder en de kruiden aan het suikermengsel en alles mengen.
  • 4 -Het ei en de melk toevoegen en kort kneden.
  • 5 -24 uur laten rusten in de koelkast.
  • 6 -Deeghompen van 60 gr maken en op bakpapier op de bakplaat leggen.
  • 7 -15 minuten bakken op 230° C

ECHTE HASSELTSE SPECULAAS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Erwtensoep
100 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept