Yoghurtcake

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de yoghurt, de bloem, de suiker en de arachideolie. Klop het eiwit van de eieren stevig op en meng het met de eierdooiers onder het yoghurtbeslag. Bak de taart 30 min in een voorverwarmde oven op 225°C.

Yoghurtcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept