Zoek
Frangipanetaart
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 blad bladerdeeg
1/2 pot abrikozencompote van 375gr
150 gram gemalen amandelen
150 gram suiker
150 gram solo
1 koffielepel bakpoeder
2 soeplepels bloem
3 eieren
1/2 buisje amandelextract
Bereiding
1
Boter tot room roeren.
2
Suiker, amandelpoeder, eierdooiers, bloem, bakpoeder en amandelextract erbij onder mengen
3
laatst het opgeklopte eiwit eronder heffen
4
Doe het schilferdeeg in de pan en doe er de abrikozencompote op
5
dan de masse erop doen en van de overschotjes van het deeg latjes maken en over de taart leggen.
6
bakken op 175-180°C gedurende 35 minuten
Frangipanetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept