Frangipanetaart

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boter tot room roeren.
  • 2 Suiker, amandelpoeder, eierdooiers, bloem, bakpoeder en amandelextract erbij onder mengen
  • 3 laatst het opgeklopte eiwit eronder heffen
  • 4 Doe het schilferdeeg in de pan en doe er de abrikozencompote op
  • 5 dan de masse erop doen en van de overschotjes van het deeg latjes maken en over de taart leggen.
  • 6 bakken op 175-180°C gedurende 35 minuten

Frangipanetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept