chocoladezoenen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 zet de oven op 180°
  • 2 doe de 100g boter en de basterdsuiker en een grote kom en meng het tot het licht en luchtig is met een houten lepel of een mixer
  • 3 zeef het cacaopoeder en het bakmeel erbij en meng alles tot een glad deeg
  • 4 kneed met je handen als het niet meer gaat met de mixer of de houten lepel
  • 5 neem bolletjes naar keuze van het deeg en rol de ze tot het een mooi bolletje is
  • 6 leg ze dan op een niet ingevette bakplaat
  • 7 druk de bolletjes met de achterkant van een vork plat en laat ze ong. tien min. in de oven
  • 8 maak intussen de vulling
  • 9 klop de overige boter het poeder en de pepermuntessesce in een klein kommetje tot een glad mengsel 1
  • 0 verdeel het papje in twee kleine kommetjes en doe er het kleurstof bij1
  • 1 smeer dan de papjes op de koekjes en lig er nog een koekje op1
  • 2 laat ze effe afkoelen en dan KLAAR

chocoladezoenen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker