Zoek
chocoladezoenen
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g zachte boter
50 g basterdsuiker
2 eetlepels cacaopoeder
150 g zelfrijzend bakmeel
100 g poedersuiker
4 druppels pepermuntessence
4 druppels rode voedingskleurstof
4 druppels blauwe voedingskleurstof
Bereiding
1
zet de oven op 180°
2
doe de 100g boter en de basterdsuiker en een grote kom en meng het tot het licht en luchtig is met een houten lepel of een mixer
3
zeef het cacaopoeder en het bakmeel erbij en meng alles tot een glad deeg
4
kneed met je handen als het niet meer gaat met de mixer of de houten lepel
5
neem bolletjes naar keuze van het deeg en rol de ze tot het een mooi bolletje is
6
leg ze dan op een niet ingevette bakplaat
7
druk de bolletjes met de achterkant van een vork plat en laat ze ong. tien min. in de oven
8
maak intussen de vulling
9
klop de overige boter het poeder en de pepermuntessesce in een klein kommetje tot een glad mengsel 1
0
verdeel het papje in twee kleine kommetjes en doe er het kleurstof bij1
1
smeer dan de papjes op de koekjes en lig er nog een koekje op1
2
laat ze effe afkoelen en dan KLAAR
chocoladezoenen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker